Temasamling med forsvarssektoren – for leverandører!

Garnisonen i Porsanger
Arrangeres av:  Samlingen gjennomføres i samarbeid med Sápmi næringshage AS, NHO, NHO Arktis, Forsvarsbygg, og Forsvarets logistikkorganisasjon.

👋🏼Med økt fokus på beredskap inviterer prosjekt leverandørutvikling Forsvaret til ny temasamling med forsvarssektoren – for leverandører! PST kommer for å si noe om trusselbildet vi står over samtidig som det blir innlegg om små- og mellomstore bedrifters (SMB) rolle i beredskapssammenheng.
🔹Etter investeringer i forbindelse med re-etableringen av Finnmark landforsvar følger en rekke ramme- og driftsavtaler som er aktuelle for regionens leverandører å levere tilbud på. Under temasamlingen møter du fagfolk fra Forsvarsbygg og Forsvarets logistikk organisasjon som higer etter å fortelle om sine behov og anbudskonkurranser. Dette i tillegg til fokus på utvalgte deler av regelverket gjennom advokat i NHO.
🔹Andre bedrifters erfaringer og potensielle fallgruver å være oppmerksom på ved leveranser til forsvarssektoren kan gjøre en forskjell for nettopp deg og din bedrift som snuser på forsvarsmarkedet.
🔹I tillegg til godt faglig program kommer verdien av å knytte kontakter og bygge nettverk gjennom pauser, lunsjer og middag.
👉🏼Og alt dette er GRATIS!
Les mer og meld deg på her! https://www.tffk.no/Kalender/CalendarEvent.aspx?Id=1628…
❗FRIST for påmelding temasamling: 1. mai
Kontakt for mer informasjon: Mona Halvari, mona.halvari@tffk.no, 91 56 77 16 eller Are Nedrejord, are@sapminh.no, 45313125
Samlingen gjennomføres i samarbeid med Sápmi næringshage AS, NHO, NHO Arktis, Forsvarsbygg, og Forsvarets logistikkorganisasjon.

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.