Amanda Ginsburg – Vadsø Jazzklubb

Kooperativet Kulturscene
Tickets
Arrangeres av:  Kooperativet Kulturscene

Arrangementsinformasjon
Den svenske vokalisten og Grammis-vinneren Amanda Ginsburg har på få år tatt publikum med storm, og ble en av de store snakkisene etter årets Hemnesjazz. Hun vant den svenske Grammisprisen for sitt debutalbum «Jag har funderat på en sak» i 2018, og fulgte like gjerne opp med nok en Grammis i kategorien «Årets Jazz» for sin oppfølgingsplate «I det lilla händer det mesta» fra 2020. Ginsburgs musikk ligger godt forankret i svensk jazztradisjon, og fortsetter i fotsporene som Monica Zetterlund trådte opp på 60-tallet og som eksempelvis Lisa Ekdahl fornyet interessen for på 90-tallet, der jazz, folkemusikk, vise og pop-elementer smeltes elegant sammen.

Ginsburg har blant annet mottatt Sveriges kompositörers/ textförfattares Jazzpris, med følgende begrunnelse: ”Det finns ett eko av våra legendariska jazzsångerskor i hennes musik. Hon har förmågan att skapa nya och synnerligen charmiga låtar som låter sig inspireras av sin historia, men som talar med en helt egen röst.”

Dørene åpner 19:30

Konsertstart 20:00

Restriksjoner
18-års aldersgrense, men husk vå vergeordning

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.