Lena Jinnegren Band – Vadsø Jazzklubb

Kooperativet Kulturscene
Tickets
Arrangeres av:  Kooperativet Kulturscene

Da Lena flyttet til Målselv i 2003 hadde hun med seg en diger koffert med både analoge og digitale opptak fra sin tidligere karriere i Sverige. Låter som til stor del handlet om livet hun levde frem til da. I Målselv fortsatte hun å skrive. Om livet, hverdagen og drømmene.

Bandet hun hadde i Stockholm var tenkt å gjenforenes i 2020, men som kjent ble det vanskelig å få til prosjekter som krysset landegrenser dette året. I stedet startet hun et samarbeid med noen musikere fra Trondheim som leverer melodiøs, hard, vakker og galen rock, men også kan ta det ned til mer finstilte viser. Et uttrykk som passer bra sammen med Lenas låter og tekster.

Så nå er det dags for å gå på scenen med dette og vi kan love dere en uforglemmelig musikkopplevelse og kveld. Ingen fot skal stå stille og ingen skal gå hjem uberørt.

Lena Jinnegren – Vokal, gitar

Martin Smidt – Trommer

Eirik Øien – Bass

Bendik Lund Haanshus – Gitarer

Ole Erik Ulvin – Tangenter
Tom Meyer – Lyd

Dørene åpner 19:30

Konsertstart 20:00

Restriksjoner
18-års aldersgrense, men husk vår vergeordning

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.