Forestilling – «Begrenset»

Vadsø Kultursal
Tickets
Arrangeres av:  Kooperativet Kulturscene

Inkeri Laitinen Produksjoner AS presenterer “Begrenset”, en forestilling som tar opp et aktuelt tema både lokalt og globalt. Lokalt belyser forestillingen den eksistensielle kampen om urfolksrettigheter, for overlevelse, språk, kulturutøvelse, næring og land. På et globalt nivå tar forestillingen opp kampen om miljø-, klima- og flyktningproblematikken.

“Begrenset” kommenterer samfunnet vi lever i og utforsker temaet begrensninger, begrensninger menneskesinnet setter for seg selv og begrensninger samfunnet og verden setter for oss. Forestillingen består av et scenisk musikkverk, samtidsdans og film.

I forestillingen er vann et viktig gjennomgående element og symbol for tematikken. Vann er et element hvor mennesket er fremmed, under vann kan vi ikke puste. Samtidig kommer vi fra vann, vi er vann, og vi kan føle en attraksjon til vannet. Filmelementet i forestillingen er filmet i Tana svømmehall og både musikerne og danserne i filmen vil være en del av scenografien i liveforestillingen. I filmen danser danserne i bassenget, og vann og vannets bevegelser og refleksjoner er en del av koreografien sammen med dansen. Forestillingen er noe abstrakt og dens kompleksitet og mange nivåer vil gi rom for publikums egne tolkninger og plass for underbevisstheten å føle tematikken intuitivt gjennom egne erfaringer.

På scenen: Inkeri Laitinen – komponist /musiker, Riikka Kosola – koreografi / dans

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.