Sjekk ut Harila Vadsø sine nye lokaler

Med Hjerte For Vadsø

Harila Vadsø ble startet i 1970 som Varanger Auto. I 2019 endret bedriften navn til Harila Vadsø. I Vadsø er det 18 personer ansatt. Harila Vadsø selger nye biler, brukte biler, de utfører reparasjon på alt av kjøretøy, personbiler, og bilutleie. De selger også produkter fra Honda, som klippere, snøfresere og annet utstyr. De reparerer også slikt type utstyr, og tar service på dette.

Tidligere Varanger Auto

Dette er en godt etablert bedrift som har eksistert i mange år, og det har skjedd mye på disse årene. Bedriften ble grunnlagt helt tilbake til 1970, tenk det over 50 år siden! Den gang ble det grunnlagt av Harald A. Møller, og het Varanger Auto. I 1985 ble bedriften kjøpt av familien til Kåre Harila, som i 1995 totalrenoverte bygget i Vadsø. I 2019 kjøpte Harila AS det som på den tiden var Varanger Auto. I dag heter verkstedet og butikken Harila Vadsø AS.

Harlia Vadsø AS merker at det blir flere og flere EL-biler på nybilmarkedet. Dette er både en omstilling for de ansatte i bedriften, men også generelt i Vadsø og Finnmark.

Ingen dager er like hos Harila Vadsø

Hos Harlia Vadsø er ingen dager like. Det er veldig mange like oppgaver som skal gjøres hver dag, men grunnet forskjellige kunder og saker er ingen dager like. Plutselig kan det komme noe som haster veldig, og da er det viktig med god planlegging og struktur i hverdagen på jobb. «Det er en fin hverdag, men kan være litt stressende».

Harila Vadsø har nylig bygget ut sine lokaler. De har fått ny kantine og nye garderober, som de er veldig fornøyde med. Framover er planen å ta i bruk deres nye lokaler, og de gleder seg til å ta i mot nye kunder!

 

3
4
2

Trivelige folk

Harila Vadsø mener det beste med å drive en bedrift i Vadsø er at det er mange trivelige folk. Både kolleger, folk i bransjen deres, og de kommer i kontakt med veldig mye forskjellige folk. I tillegg er det et veldig stabilt marked i Vadsø.

«Det beste med arbeidsplassen vår er kollegene våre.» I tillegg til kollegene kommer det mange trivelige kunder innom Harila Vadsø. Dette er noe de ansatte i bedriften er veldig glade for. «Vi møter mange mange trivelige kunder, og kommer i kontakt med mange forskjellige folk, mange trivelige folk. Dette er nok det beste med jobben».

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.