Let’s Dance med Vadsø Storband

Kooperativet Kulturscene
Tickets
Arrangeres av:  Kooperativet Kulturscene

La hoftene rulle!
– latin- & swingkveld med Vadsø storband

Sommeren er ugjenkallelig forbi, høstmørket omslutter oss mer og mer for hver dag som går, og det kan føles som det er langt mellom lyspunktene i tilværelsen.

Et av disse lyspunktene vil så absolutt skinne klart og sterkt lørdag 28.10. Da inviterer nemlig Vadsø storband til latin- og swingkveld på Vårbrudd/Kooperativet kulturscene. Det er duket for en helaften der det presenteres en innbydende miks av musikk fra Latin- Amerika og mer tradisjonelt storbandrepertoar.

Her bys det på alt fra drivende swinglåter – bl.a. fra Count Basies repertoar – via ballader og bossa nova til heftige salsa- og mambogroover. De fleste vil mao. kunne finne noe de kan bevege seg (u)rytmisk til. Så gjør deg klar for fest på lokalet – det er tid for å løsne på slipset, snippen likeså, danseskoene kan pusses mens kulelagrene i hofter og andre danseinvolverte kroppsdeler bør/må smøres/forberedes etter behov. Selv om DDE nok ikke dukker opp denne gang, sier vi like fullt: her blir det liv!

Dørene åpner klokken 19:30. Konsertstart: 20:00

Medlemskap i Vadsø Jazzklubb gir gratis inngang til denne konserten (!).

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.