Utstilling «From her to eternity»

GalleriKiosken
Arrangeres av:  Vadsø Kunstforening

From her to eternity er en unik fotoutstilling, som har verdenspremiere nettopp i Vadsø

FROM HER TO ETERNITY: The Women Who Photograph Music

Bli med på verdenspremieren av denne banebrtyende, internasjonale utstillingen.

Kuratorene sier:
Plassert i GalleriKiosken, Rådhusgata 6, Vadsø, gir denne utstillingen en sjelden mulighet til å utforkse den kunstneriske visjonen, ambisjonen, styrken, lekenheten, makten, sårbarheten, og menneskligheten som kommer til utrykk i kvinnelige musikkfotografer og deres motiver.

Kuratert av Julie Panebianco, Courtney Love og Shayni Rae, «From Her to Eternity: The Women Who Photograph Music, The Climate Edition” viser de bemerkelsesverdige prestasjonene til kvinnelige fotografer som har formet det visuelle landskapet innen moderne musikk.

Utstillingen er en del av prosjektet From Her To Eternity, en pionerinitiativ ledet av Julie Panebianco og Courtney Love, dedikert til å fremheve bidragene fra kvinner i musikkbransjen. Prosjektet legger vekt på krysningen mellom musikk og klimaendringer, noe som gjør det til en unik og tankevekkende opplevelse for deltakerne.

Snow Station Vadsø inviterer musikk-, kunst- og fotografiinteresserte til å delta på denne feiringen i Vadsø. Fra 11. til 16. mars kan du være vitne til det ekstraordinære talentet og visjonære kunstneriske utfoldelsen til kvinnelige fotografer i en setting som vakkert blander kreativitet, samarbeid og klimabevissthet.»

Fotografer:
Christina Birrer
Anna Gabriel
Christie Goodwin
Carinthia West
Ebet Roberts
Enid Farber
Jackie Lee Young
Jen Rosenstein
Katarina Benzova
Kate Garner
Laura Levine
Mary Ellen Matthews
Neelam Khan Vela
Pam Springsteen
Pooneh Ghana
Violeta Alvarez
Kelsey Bennett
Naomi Petersen
Les Guzman
Floria Sigismondi
Christy Bush

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.