Lunsjkonsert – Engegårdkvartetten og Nils Anders Mortensen

Vadsø Bibliotek
Tickets
Arrangeres av:  Vadsø bibliotek

Scene Nord presenterer Engegårdkvartetten og pianist Nils Anders Mortensen, som har spilt sammen i mange år og har en gjensidig stor glede av å musisere sammen. Dette fruktbare samarbeidet har blomstret på festivaler, turneer, og på innspillinger – ikke minst med Schumanns uimotståelige Klaverkvintett i Ess dur.

Denne klaverkvintetten blir sentral i konsertprogrammet og er et lyspunkt uten sidestykke i kammermusikkens romantiske repertoar. Det øvrige programmet inkluderer strykekvartetter av Mozart og Leoš Janáček, og noen perler for solo piano!

Engegårdkvartetten har en givende og travel sesong foran seg, med konserter blant annet i Østerrike, Sør-Amerika, Tyskland og Frankrike. De storkoste seg med på turné i Finnmark våren 2023, og gleder seg enormt til å møte publikummet i nord igjen, denne gangen sammen med Scene Nords egen Nils Anders Mortensen!

Arvid Engegård – fiolin
Laura Custodio Sabas – fiolin
Juliet Jopling – bratsj
Jan Clemens Carlsen – cello
Nils Anders Mortensen – piano

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.