Joakim Rainer Trio

Kooperativet Kulturscene
Tickets
Arrangeres av:  Kooperativet Kulturscene

I en pianotrio bor nærmest alle muligheter og derfor er de så engasjerende å lytte til. Den klassiske jazzoppstillingen er med kontrabass og trommer og rollene er lett omskiftelig. Rytmeseksjon kan i dette lille formatet kan være bærende melodisk, og pianoet kan gjøre seg smalt – drive, jage og groove. Sammen kan de lage nær og nydelig musikk med alle sensorer på eller bygge opp til den forløsende stormen. Joakim Rainers trio er et nytt og friskt tilskudd til denne stolte tradisjonen som går helt tilbake til jazzens opphav.

Joakim Rainer er oppvokst i Bodø og traff sine medmusikanter på NTNU i Trondheim. Med nylig avsluttede jazz- og komposisjonsstudier der, en inspirerende adresse i Berlin og med fersk debutplate er det en energirik trio som skal overbevise Nord-Norge om at jazz er gøy med turné i høst! Som de gjorde når bandet vant Jazzintros gjeve pris «Årets unge jazzmusikere” i 2022! Juryen, som består av kjente norske jazzmusikere, berømmet bandets spennende harmoni og rytmikk. Også overskuddet og lekenheten i samspillet, og dialogen imellom musikerne ble trukket fram i begrunnelsen.

Du trenger ingen forkunnskap for å nyte denne musikken, her er det bare å være tilstede og åpne opp. Til det spontane og lekne, det melodiske og rytmiske, til det nakne og pompøse! Joakim Rainers trio gir deg energifull jazz med dype røtter.

Medvirkende:
Joakim Rainer Petersen – piano
Alexander Riris – kontrabass
Rino Sivathas – trommer

Dørene åpner klokken 19:30. Konsertstart: 20:00

Medlemskap i Vadsø Jazzklubb gir gratis inngang til denne konserten (!).
Konserten er i samarbeid med Nordnorsk Jazzcenter og Jazzintro
NB! Konserten vil ha sitteplasser

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.