Overnatting i Vadsø

Vadsø har mange gode overnattingsplasser å tilby til deg som er på jobbreise, familieferie eller opplevelsesreise. Uansett hvor du velger å overnatte i Vadsø er du ikke langt unna jobb, byen eller natur.

Scandic hotell

Ønsker du å overnatte et sted som er sentralt med gode fasiliteter? Da er Scandic hotell perfekt for dem som reiser alene eller med familie. Scandic Vadsø er en spasertur unna det meste som shopping, restaurant, jobb eller fritidsaktiviteter. Scandic er også perfekt for dem som vil utforske den vakre naturen i Varanger. Book rom eller les mer om Scandic Vadsø her.

Lille chilli

Lille chili er restaurant og hotell i Vestre Jakobselv. Her kan du få servert thaimat samtidig som en god overnattingsopplevelse. De er kun 15 min unna Vadsø med bil eller buss til de som ønsker å ta seg en liten tur til byen. Sjekk ut Lille chili på Facebook her.

Varangertunet

Varangertunet er et overnattingssted for deg som søker etter et rolig sted nært naturen. Eierne her tar deg godt imot, og introduserer deg til Varanger etter dine ønsker og behov. De tilbyr også mat og opplevelser som fluefiske, hundekjøring, langrenn, nordlys, kongekrabbefiske, snøscooter tur og mye mer som dere kan lese om her. Varangertunet holder til i Vestre Jakobselv og er 15 min unna Vadsø by med bil.

Varangertunet

Vestre Jakobselv Camping og Misjonssenter

Det er gode muligheter for camping i Vadsø. Vestre Jakobselv Camping og Misjonssenter tilbyr både camping og hytteutleie. De holder til i Vestre Jakobselv (15 min unna vadsø med bil) og har 25 campingplasser med støm, 6 wc, gratis wifi og andre fasiliteter dere kan lese mer om her.

 

Ekkerøy Lodge

Ser du etter et sted nært til naturen, men ønsker også litt luksus? Da er Ekkerøy Lodge noe for deg. Med store vinduer får du sett Varangerfjorden i all sin prakt rett fra sofaen, i tillegg til et rikt og unikt dyreliv. Book deg

Ekkerøy Lodge Ekkerøy Vadsø Kardey Media

Ekkerøy feriehus

Hvis du er på jakt etter indre ro og et sted nært naturen kan Ekkerøy feriehus være noe for deg. Her får du oppleve naturen og dyrelivet i Varanger rett fra vinduet. Et fantastisk sted for avslapping eller utforske naturen. Eieren av Ekkerøy feriehus, Ingjerd Tjelle tilbyr også turer gjennom bok og behag.

 

 

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.