«Velkommen til nye DK i Vadsø»

Med Hjerte For Vadsø (1)

D’K Vadsø åpnet først dørene i 2005. DK tilbyr klær til den vanlige damen i gaten, i gode kvaliteter og passformer. De selger i hovedsak klær, smykker og klokker. D’K har også en nettbutikk, og man kan i tillegg handle og stille spørsmål til butikken på Messenger. Det er i dag tre fulltidsansatte i bedriften.

DK er opptatt av kvalitet og følger hele tiden med på hva som rører seg i moteverden. Til høsten kommer blant annet et nytt, norsk merke til butikken.

Bedriftens historie

Line Erikstad startet først D’K da hun la merke til at byen hadde stor etterspørsel etter klær til voksne damer. Line har alltid ønsket å ha sin egen butikk, så når en urmakerbutikk la ned rett over gangen fra Cubus, tok hun sjansen på å starte D’K.

Aktuelt nå

DK Vadsø har nylig åpnet dørene i nyoppusset lokale. Tidligere var de i andre etasje på Hami-senteret, rett over gangen fra Cubus. Nå er de i første etasje i samme bygget, i gamle banken sine lokaler. De har lenge hatt en plan om å pusse opp lokalet, så når de fikk tilbud av huseier om å flytte ned, ble de enige om at dette var en fin mulighet.

En av grunnene til at det var attraktivt for butikken å flytte ned var for å få litt bedre plass. De har også fått laget flere og større prøverom, noe kundene har ønsket seg lenge. Gjengen på DK håper at kundene også synes de blir mer tilgjengelig i første etasje.

Det beste med jobben

«Det er en spennende arbeidsplass». Bedriftseier Line synes det er gøy med klær, og liker det å finne nye klær til kunden. Hun synes det er spesielt morsomt når kunden blir skikkelig fornøyd eller er åpen for å prøve et helt nytt antrekk. Line synes det er stas at butikken får så mange gode tilbakemeldinger. For eksempel når kunden kommer tilbake og sier at de har fått skryt for klærne de har kjøpt.

Det å få treffe byens damer er noe av det Line liker best med jobben sin. «Vi er heldige som får møte så mange hyggelige, smilende mennesker hver dag.»

Bedriften i Vadsø selger over hele landet

Line synes det er positivt å ha klesbutikk på en liten plass. «Det er veldig positivt at vi kjenner folk. Vi kjenne kundene våre, og det gjør det mye lettere å finne de riktige antrekkene til den rette anledningen. Klærne er en del av hvem vi er, og da er det utrolig viktig at vi føler oss vel i antrekkene våre.»

Etter coronapandemien, startet DK med livesendinger. Dette synes de var veldig skummelt i starten, men nå sender de live nesten hver uke og selger klær til hele landet. Dette gjorde at de også turte å starte nettbutikk. I starten pakket de inn i gråpapir og skrev adressen for hånd med tusj. Når bestillingene ble mange jobbet de sent og tidlig for å få sendt alle pakkene. Dette berget DK under pandemien. Nå har de fått utviklet gode rutiner på pakking og sending og fortsetter å sende mange pakker utenbys.

Nettbutikken og livesendingene gir D’K mulighet til å være litt dristigere og ta inn flere spennende merker. Etter de fikk nettbutikken deres, har de også fått en ny ansatt. Gjengen på D’K håper du vil komme innom for å ta en titt på butikkens nye lokaler og ønsker deg hjertelig velkommen til en hyggelig handel.

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.