Ruija naTURbarnehage

9

Ruija naTURbarnehage eies og drives av Vadsø kommune og har vært i drift siden 1991.

Barnehagen er en flerkulturell barnehage med både barn og ansatte fra ulike land. De har 4 avdelinger fordelt på to bygg. På Nordpolen har de to småbarns avdelinger (0-3 år). På Sydpolen har de to søskenavdelinger (0-6 år). Grunnbemanningen er på 13, hvorav en enhetsleder/styrer.

Barnehagens beliggenhet øverst i Prestelv vest, gir oss gode turmuligheter i nærmiljøet. De har lett tilgang til fjell, mark, vann, og skog. På vinteren går Vadsøs fantastiske skiløyper så og si rett utenfor døra deres. De har også en fantastisk utsikt mot Varangerfjorden i sør. Barnehagen har en egen «Undreskog», fotballbane og potetland.

De er en naTURbarnehage som tilbringer mye tid ute. Felles for små og store er at vi alle har en positiv holdning til det å være ute og bruke naturen som læringsarena gjennom de fire årstidene.

Les mer om Ruija naturbarnehage her.

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.