Vadsø Golfsimulator

Vadsø Golfsimulator tilbyr golftrening innendørs, med markedets absolutt beste simulator.
Opplev Vadsø Varanger Golfklubb

Du kan prøve dine ferdigheter i mange ukjente baner i verden. Det blir også gode muligheter for ulike treningsformer og aktiviteter med simulatoren.

Hva er golfsimulator?

En golfsimulstor er et innendørs golfapparat. Apparatet gir en så realistisk simulering som overhodet mulig. Dette er på grunn av dens utsyr. Spilleren kan velge å trene på sitt eget spill. Det er også et alternativ å spille i en verdenskjent bane. Spilleren bruker sin egen kølle under spillet. De spår også slik de vanligvis ville gjort på en ordentlig golfbane. Å spille med golfsimulatoren virker veldig realistisk. Ved hjelp av simulatoren for du data om slaget. Da for du data om alt fra lengde og fart til avstand til flagget og hvor ballen ligger.

Slik gjør du det: 

I nedtrekksmenyen velger du Ettermiddag/kveld/helg. I neste nedtrekksmeny, Antall klipp velger du 250 klipp. Gjennomfør kjøpet og du har dermed tilgang på årskort.  Årskortet gir fritt spill i ett år fra kjøpsdato. Det er mulig å kjøpe enkle timer, eller klippekort på 5 timer eller 15 timer. I tillegg er det mulig å kjøpe årskort. Alle som kjøper ett årskort vil motta en SMS og få tilgang til kode slik at de selv kan åpne døren når de skal spille. 

Bestilling

Du må registrere deg for å kunne bestille på nett. Se priser her. Ring vakttelefon 468 47 178 for åpning av dør. 

 

Andre Lag Og Organisasjoner

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.