Varanger Golfklubb

Varanger Golfklubb har Finnmarks første og verdens nordligste 9-hulls bane.
Opplev Vadsø Varanger Golfklubb

Banen er godkjent av Norges Golfforbund. Dette betyr at de har en bane med alle rettigheter (banen er godkjent for turneringer, handikap kan justeres, osv).

Hva får du som medlem: 

  1. Dersom du er medlem får redusert spilleavgift (greenfee).
  2. Du får 20 % rabatt på golfutstyr (gjelder ikke baller).
  3. Abonnement på bladet Norsk Golf (ca 8 nummer pr år).
  4. For øvrig kan medlemmer som tar veien til golf kurs og blir medlem kan spille gratis første sesong. 

For fjernmedlemmer gjelder kun punktene 3. og 4. I dag har de 135 medlemmer, og de ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen i klubben.

Hvor er Varanger golfklubb?

Varanger Golfpark ligger i Vestre Jakobselv i Øst-Finnmark, ca 15 km vest for Vadsø. Banen er synlig fra riksveien, omtrent 800 meter i nordlig retning. Kommer en kjørende fra Vadsø må man ta av til høyre ved første avkjøring etter skiltet merket Vestre Jakobselv. Kommer du motsatt vei blir det første avkjøring til venstre etter YX Bensinstasjon. Golfbanen er for øvrig skiltet også. 

 

Vil du spille golf?

Hver torsdag fra kl. 18.00-20.00 kan du dra til Kariel å spille golf. Dette er et gratis tilbud, der du møter de lokale trenerne som stiller med nødvendig utstyr. På tirsdager fra kl. 18.00-20.00 er det damegolf i Kariel. Da møtes damene for å spille uhøytidelig 9-hullsrunde.

Her finner du innmeldingsskjema og mer informasjon om innmelding på websiden til Varanger Golfklubb.

 

Andre Lag Og Organisasjoner

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.