Vadsø Skytterlag

Vadsø Skytterlag

Vadsø skytterlag ble stiftet i 1863 og ligger under Det frivillige skyttervesenet (DFS). Formålet er å fremme god våpenkultur og praktiske skyteferdigheter, samt sikre tilgang til en desentralisert skytebanekultur, til nytte for Forsvaret og samfunnet ellers. 

I tillegg til konkurranseskyting så tilbyr Vadsø skytterlag treningskyting og oppskyting til storviltprøven for de som skal jakte elg og annet storvilt. 

Vadsø skytterlag har to baner på 100 meter der den ene har 4 elektroniske skiver, her skyter DFS gruppa og dem som skal skyte opp til storviltprøve. Den andre banen bruker jegerne til trening og har pappskiver. I tillegg har vi en bane på 200 meter og en bane med løpende elg. 

I vinterhalvåret skyter DFS gruppa på en innendørsbane på 15 meter med 4 elektroniske skiver, banen er på miljøbygget og den leier vi av Vadsø sportsskytterklubb. Vi arrangere også skyteskole for ungdom. Kontaktperson for denne gruppa er Ole Andre Andreassen. tlf. 97797787 

Vadsø skytterlag har eget skytterhus med møte/ festsal med plass til 60 gjester og i kjelleren er det standplass for 2 av våre skytebaner. 

Organisasjonsnummer 975667006 

Vippsnummer 22649 

Bankkonto 47505119580 

Postboks 78 9811 Vadsø 

Besøksadresse. Naversvannet 

Laget har i dag rundt 230 medlemmer. 

Les mer om Vadsø Skytterlag her.

Andre Lag Og Organisasjoner

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.