Serit Eltele

Serit Eltele er et nordnorsk IT-miljø med hovedkontor i Alta og avdelingskontor i Vadsø.
Serit Eltele

Siden starten i 1998 har de utviklet et solid fagmiljø som brenner for gode IT-løsninger. Deres viktigste mål er å gi kunder i privat og offentlig sektor tilgang til høy kompetanse, sikker og fremtidsrettet teknologi. De har lang erfaring innen drift av offentlige virksomheters IT-hverdag og er leverandør av velferdsteknologi til flere kommuner i hele landet. De er en del av Serit-gruppen, som er en av Norges største selvstendige IT-grupper.

Serit-gruppen har 10 lokalkontorer i Norge og rundt 140 høyt kvalifiserte medarbeidere. Gjennom samarbeidet i gruppen har vi tilgang på kompetanse og erfaring som gjør oss til en fleksibel totalleverandør for alle typer bedrifter. Serit Eltele er ISO-sertifisert etter Internasjonal standard for kvalitetsstyring (ISO 9001), Internasjonal standard for miljøstyring (ISO 14001) og Internasjonal standard for informasjonssikkerhet (ISO 27001).

De er sterkt opptatt av lokal tilstedeværelse og av å bygge nære relasjoner for å gjøre IT til et konkurransefortrinn for deres kunder. Gjennom samarbeidet i gruppen har de tilgang på kompetanse og erfaring som gjør dem til en fleksibel totalleverandør for alle typer bedrifter. Serit Eltele tilbyr alt du trenger i IT-hverdagen, og har også solid kompetanse innen programvareutvikling og velferdsteknologi.

Gjennom gode samarbeid siden starten i 1998 har de utviklet et solid fagmiljø som brenner for gode IT-løsninger. Deres viktigste mål i dag er å gi deres kunder i privat og offentlig sektor tilgang til høy kompetanse, noe de med hånda på deres nordnorske hjerte absolutt vil si at de kan! I tillegg til at de har lang erfaring fra mange ulike prosjekter og spennende samarbeid, er de særlig stolte av arbeidsplassen deres, som består av mange dyktige og dedikerte ansatte – i et morsomt, inkluderende og kreativt arbeidsmiljø. Serit Eltele er godkjent lærebedrift og er engasjert i arbeidet med å rekruttere flere til IT-utdanningen i landsdelen.

Andre Bedrifter i Vadsø

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.